Utolsó kommentek

Multi

A HOZZÁSZÓLÁSOKAT CSAK MODERÁCIÓT KÖVETŐEN ÉLESÍTEM. Ilyen egy multi: pro és kontra. Írd meg véleményed, hogyan látod Te! Minden, ami vállalati kultúra (és kulturálatlanság) - előmenetel, belső kommunikáció, képzések, HR, menedzsment, meetingek, prezentációk és egyéb multis beltenyészetek. www.azenmultim.hu

Irodai patkányok - Újratöltve!

2007.09.10. 22:12 :: Multi

Akinek tetszett anno az Irodai patkányok (Office Space) című örökérvényű alkotás, az ne hagyja ki az NBC tévétársaság The Office névre keresztelt sorozatát sem. Sajnos nálunk egyelőre nem látható, de ezen a linken mindenki kedvére szemezgethet néhány briliáns epizódból. Ugyanitt ajánlom a Fényképgaléria rovatot, melyben az amerikai nézők töltik fel kedvenc irodai fotóikat. Alább két alkotás az élhetőbb környezet jegyében.

2 komment

Címkék: multi munka életmód vállalat munkahely

A bejegyzés trackback címe:

https://multi.blog.hu/api/trackback/id/tr73162190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vargak 2007.09.30. 18:25:49

Az NBC Office cimű sorozatának létezik angol "mutációja" is. "kötelező irodalom"-ként tudnám ajánlani mindenkinek aki ilyen kötödésű multinál dolgozik :-)

vakan 2008.03.25. 20:15:08

az angol mutáció az eredeti, én kikölcsönöztem az odeonból, beszarás

vmiért csak azok a haverjaim értik,akik dolgoztak már irodában
süti beállítások módosítása