Utolsó kommentek

Multi

A HOZZÁSZÓLÁSOKAT CSAK MODERÁCIÓT KÖVETŐEN ÉLESÍTEM. Ilyen egy multi: pro és kontra. Írd meg véleményed, hogyan látod Te! Minden, ami vállalati kultúra (és kulturálatlanság) - előmenetel, belső kommunikáció, képzések, HR, menedzsment, meetingek, prezentációk és egyéb multis beltenyészetek. www.azenmultim.hu

Irodai Megasztár 2008

2008.05.24. 18:56 :: Multi

Elege van a papírmunkából? Úgy érzi, a Microsoft Office alkalmazásai nem hagynak elég teret rejtett tehetségei kibontakoztatására? Indul az IRODAI MEGASZTÁR 2008! Nevezni lehet minden olyan produkcióval, amely megköveteli az irodai környezetet, noha semmi köze a munkához (menedzserek kíméljenek). Rövid videókat várunk, amelyek méltó módon szórakoztatják majd a nagyérdemű dolgozó közönséget - munkaidőben. DON'T FOAM! THE COLOURBENCH IS YOURS!

 

1 komment

Címkék: multi munka motiváció életmód cég vállalat munkahely

A bejegyzés trackback címe:

https://multi.blog.hu/api/trackback/id/tr64485647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bundy 2008.07.11. 13:43:17

Ted Bundy Vagyok! Bizony!

Tömeggyilkos. Mészáros! A Multik tettek ilyenné! Mi lenne ha legyilkolnánk minden TESCO-s faszt? Ma 17 órakor várok várok minden pszihopatát a gubacsi úti Tesco előtt!

Szeretettel!
süti beállítások módosítása