Utolsó kommentek

Multi

A HOZZÁSZÓLÁSOKAT CSAK MODERÁCIÓT KÖVETŐEN ÉLESÍTEM. Ilyen egy multi: pro és kontra. Írd meg véleményed, hogyan látod Te! Minden, ami vállalati kultúra (és kulturálatlanság) - előmenetel, belső kommunikáció, képzések, HR, menedzsment, meetingek, prezentációk és egyéb multis beltenyészetek. www.azenmultim.hu

A világ legjobb Madonna hasonmása

2009.08.14. 21:07 :: Multi

A közelgő Madonna koncertre való hangolódás jegyében íme a leghíresebb Madonna hasonmás (mint háton :)). Melissa Totten a minimálisan elvárható külcsíny mellett a világsztár hangját és gesztusait is tökéletesen utánozza, ráadásul egy porcelán pótlással a mára védjeggyé vált foghíjat is hozza (mint ahogy sajnos Madge gitártudását is). A hölgyet nézve néha az az istenkáromló érzésem támad, hogy jobban tetszik, mint az eredeti, de Nietzsche óta tudjuk, hogy ez teljesen normális (vö: Friedrich Nietzsche: Emberi - túlságosan is emberi, 111. oldal / 294., Szukits Kiadó, 2000) - már amennyire normálisnak tekithető az, hogy tetszik Madonna.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert park 2009 madonna hasonmás melissa kincsem totten

A bejegyzés trackback címe:

https://multi.blog.hu/api/trackback/id/tr101310016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása