Utolsó kommentek

Multi

A HOZZÁSZÓLÁSOKAT CSAK MODERÁCIÓT KÖVETŐEN ÉLESÍTEM. Ilyen egy multi: pro és kontra. Írd meg véleményed, hogyan látod Te! Minden, ami vállalati kultúra (és kulturálatlanság) - előmenetel, belső kommunikáció, képzések, HR, menedzsment, meetingek, prezentációk és egyéb multis beltenyészetek. www.azenmultim.hu

A jövő tíz legkeresetebb irodai állása

2007.09.24. 20:36 :: Multi

Hol vannak már a boldog békeidők, amikor az jelentette az egyik legnagyobb gondot a beözönlő multiknak, hogy a hazai oktatási rendszer nem volt képes lépést tartani a modern kor követelményeivel. Manapság a képzés fejhosszal vezet a valós igények előtt, legalábbis erre a következtetésre jutottam, amikor megpillantottam egy „szakképző iskola” szórólapját. Bizony, bizony, bárki „Humán controlling ügyintéző” (betű szerint így) lehet „elit képzés” keretében.

Arra gondoltam, talán ne álljunk meg itt, vegyük inkább sorra a jövő tíz legkeresettebb, egyelőre még felfedezetlen munkakörét.

amatőr rendszergazda imitátor

szakokleveles irodai renitens

betanított hozzáadott-érték kalkulátor

négysebességű minőségpilóta

gyorsreagálású emailgenerátor

nyomtatási kimenet marshall

részmunkaidős excelkultivátor

sokdecibelles meetingaktivátor

jutalékos csapatépítési szabotőr

potenciális asszisztens-reprodukátor

Szólj hozzá!

Címkék: multi munka vállalat alkalmazott munkahely munkavállaló

A bejegyzés trackback címe:

https://multi.blog.hu/api/trackback/id/tr6175952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása